ACASĂ / ARTICOLE / ÎN GRADINA LUI ACADEMOS / ANIVERSAREA SCRIITORULUI VASILE GROZA

ANIVERSAREA SCRIITORULUI VASILE GROZA

ANIVERSAREA SCRIITORULUI VASILE GROZA

Pe data de 3 august 2017, poetul şi dramaturgul Vasile Groza a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani, eveniment marcat printr-un minunat spectacol care a ţinut 3 ore, la Sala A.G.I.R. Cu această ocazie, a avut loc şi lansarea a două cărţi semnate de sărbătorit: „Urme trăite în tăceri şi strigăte” şi „Chintesenţă şi acrostihuri”.
Fundaţia Literar-Istorică „Stoika”, prin secretarul literar Doina Bârcă, i-a oferit lui Vasile Groza o diplomă de excelenţă pentru frumoasa activitate scriitoricească, dar mai ales pentru dragostea şi dăruirea pe care le are faţă de copii, scriind despre ei.
La spectacol a participat atât fiica scriitorului, artista Loredana Groza, cât şi fiul, Cristian Groza, care au întreţinut atmosfera de veselie. Prezentarea a fost făcută de poetul Victor G. Stan. Dintre invitaţi îi enumerăm pe Nicolae Vasile, Geo Călugăru, Doina Ghiţescu, Ionel Marin, Nicolae Doftoreanu, Raluca Tudor, Vasile Căpăţână, Florentin Popescu, George Călin, Dan Fruntelată.
Spectacolul a fost susţinut de elevi ai Şcolilor 159 şi 178 din Bucureşti, dar şi de copii din Vintileasa, judeţul Vrancea.
Îi dorim viaţă lungă şi ne bucurăm că am luat parte la sărbătoarea de suflet a scriitorului Vasile Groza, unde cu toţii am cântat, am recitat şi ne-am simţit excelent.

DOINA BÂRCĂ

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Ghițeanu Ecaterina (Nineta)

Motto: Cuvintele rămân pentru totdeauna mai ales când se adresează între doi Oameni. Când discuți …

Prini Adelmo

Artistul plastic Prini Adelmo, al cărui talent se desfășoară continuu și în cote din ce …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: