AURA

AURA

Aura constituie o componentă importantă a corpului subtil al omului, care însoțește trupul și care îl învelește cu un strat mai mare sau mai mic. Din păcate, religiile orientale au amanetat acest concept divin. Cu cât omul este aplecat spre a-și satisface nevoile trupului și este încorsetat de afecte, cu atât aura este mai ștearsă, închise la culoare sau uneori întreruptă. Dacă omul are un stil de viață nesănătos, are corpul bolnav sau este atacat de demoni, aura sa
este neagră, subțire sau întreruptă. De asemenea, cu cât el încalcă legile divine, este violent, asuprește semenii, egoist sau rău, cu atât aura sa este mai închisă la culoare.
Dar mai este un secret al aurei. Ea poate fi vitalizată și purificată atât energetic, mental, dar și fizic. Una din purificările aurei este banala baie sau un duș rece sau cald. Când omul se spală, el purifică nu numai corpul de gânduri rele, dar și aura.
Sunt mai multe tipuri de purificări a aurei. Una este prin spălare. Alt mod de purificare a aurei se face prin raportarea la divinitate sau Dumnezeu, adică prin rugăciunea directă la Creator. Aici trebuie să fim atenți, că unele religii se închină la spiritele rele care se ascund în bune.
Cu cât omul se roagă mai mult la Dumnezeu, cu atât el își purifică trupul, sufletul și aura. Dar aceste lucruri nu vor să fie cunoscute de voi.

O altă formă de curățare a aurei este pocăința sau părerea de rău pentru o faptă rea. Dacă omul se pocăiește, el restabilește legătura cu Dumnezeu și se curăță. Spovedania făcută la preot, pastor sau în sinea ta te curăță energetic. Toate afectele noastre, gândurile noastre negative, distrug și atacă aura noastră. Aura devine neagră, subțire, grosieră sau chiar întreruptă. Omul are senzația de leșin și este agitat. Răzbunările distrug aura și mentalul nostru.
O altă formă de curățare a aurei este fapta noastră adică milostenia.
Unii nu vor să știți că un covrig dat unui cerșetor, o haină dată unui amărât vă curăță energetic de rău și vă reface legătura divină om-Dumnezeu. Practic omul simte o stare de bine când face milostenie. Această stare de bine este dată de pronia divină sau Duhul Sfânt care zace în interiorul nostru.
El se manifestă în voi, iar voi îl simțiți ca o stare de bine generalizată și fericire când faceți milostenie.
Altă formă de purificare a aurei este rugăciunea directă adusă lui Dumnezeu și Iisus. Invocarea lui Iisus și Dumnezeu dislocă energia psi divină care se află în interiorul vostru, adică Duhul Sfânt.
Ceea ce contează este rugăciunea personală la Dumnezeu.
Spiritele malefice, demonii sau diavolii distrug aura. Ele provoacă boli, dar și stress, neliniște, agitație. Toate bolile psihice sunt induse de demoni care speculează problemele noastre și le amplifică. Amplificarea problemelor noastre, a sentimentului de deșertăciune, neputință este cauzată de diavoli. Ele, în timp, duc la boli psihice, depresii și chiar sinucidere.
Dar, întorcându-mă la aură, ea trebuie să fie curățată de orice problemă.
O altă formă de murdărire a aurei constă în perversiunile sexuale, viciile sau stilul de viață nesănătos. Actul sexual este bine să se realizeze între un bărbat și o femeie bazat pe dragoste și respect și petcetluit prin căsătorie.
Ambii parteneri trebuie să fie fideli unii față de alții. Toate formele de perversiune sexuală murdăresc sufletul și chiar aura noastră.

RĂZVAN-GABRIEL GHEORGHE

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Quo vadis umanita 2023 – O lume în declin (II)

Cum va arăta 2023? Pentru 2023, Universul ne transmite un mesaj clar că, vom fi …

Quo vadis umanita 2023 – O lume în declin (I)

MOTTO: „Lobby-ul ofensiv american susținut de o uriașă mașină de propagandă și dezinformare în care …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: