ACASĂ / COMUNICATE DE PRESĂ / Concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice, având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”

Concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice, având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”

Concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice,
având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”

Sub egida Fundației Literar-Istorice „Stoika” se organizează un concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice, având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”.
Concursul se adresează tinerilor între 10 și 16 ani.
Pentru secțiunea de „Poezie” sunt acceptate maximum cinci poezii/participant.
Pentru secțiunea „Arte vizuale” (desen/pictură), maximum trei lucrări considerate reprezentative/participant.
Prezentarea creațiilor (copii PDF) vor fi trimise pe adresa str. Negru Vodă, nr. 2, bl. C4, sc. 1, et. 2, ap. 11, interfon 11, sector 3, București sau pe e-mail office@fundatiastoika.ro până pe data de 15 mai 2018.
Un juriu format din specialiști în materie va face selecția și ierarhizarea lucrărilor, urmată de premierea lor pentru fiecare dintre secțiuni, astfel:
– locul I: 500 lei
– locul II: 400 lei
– locul III: 300 lei
– cinci mențiuni a câte 150 de lei fiecare.
Vor fi apreciate lucrările având ca tematică Centenarul Marii Uniri.
Fiecare participant va trimite pe adresa de corespondență, pe lângă lucrările lui, o fotografie și un CV (maximum 1000 de semne).
Toate lucrările premiate, precum și cele nepremiate dar considerate de juriu ca fiind valoroase vor fi înglobate într-un volum de antologie ce va fi prezentat cu ocazia acestui eveniment.
Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 iunie 2018. Locul desfășurării se va comunica pe site-ul www.fundatiastoika.ro până pe data de 2.06.2018.

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: