ACASĂ / ARTICOLE / ÎN GRADINA LUI ACADEMOS / CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ C 65 – CLUJ-NAPOCA

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ C 65 – CLUJ-NAPOCA

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ C 65 – CLUJ-NAPOCA

În perioada 12-17 noiembrie 2018, cu prilejul sărbătoririi a 65 de ani de existență și activitate academică neîntreruptă în ingineria construcțiilor, Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca a inițiat o Sesiune aniversară C65, care a reunit personalități atât din țară, cât și din străinătate.

Cu acest prilej, s-a desfășurat Conferința Internațională C65 „Tradiție și inovare – 65 de ani de construcții în Transilvania”, care a prilejuit participanților un schimb de idei, opinii, realizări și proiecte de viitor, pentru a putea contribui astfel la dezvoltarea și modernizarea învățământului românesc în domeniul construcțiilor, încât acesta să se situeze în rândul școlilor de elită internațională, atât prin educație, cât și prin activitatea de cercetare și dezvoltare.
Dând curs invitației de a participa la această sărbătoare profesională jubiliară, fiind unul din absolvenții celei de a treia serii, trebuie să mărturisesc, cu toată sinceritatea, că această manifestare și-a atins ținta și m-am simțit onorat când, din partea AGIR, Președintele Mihai Mihăiță mi-a încredințat să ofer Facultății de Construcții o Diplomă de Excelență și Placheta reprezentativă AGIR, în calitate de purtător de cuvânt.

Prof.univ. GHEORGHE P. ȚICLETE

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Ghițeanu Ecaterina (Nineta)

Motto: Cuvintele rămân pentru totdeauna mai ales când se adresează între doi Oameni. Când discuți …

Prini Adelmo

Artistul plastic Prini Adelmo, al cărui talent se desfășoară continuu și în cote din ce …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: