ACASĂ / ARTICOLE / LUMEA NEVĂZUTĂ / Copiii stelari – Cercetări românești

Copiii stelari – Cercetări românești

Copiii stelari
Cercetări românești

În țara noastră, a început căutarea copiilor cu gene extraterestre spre finele anilor ’60. Referitor la această temă, în interviul publicat în revista „Nexus New Times Magazine”, nr. 12/2009, ediția în limba română, am declarat următoarele:
În anii următori, datorită unor descoperiri făcute de cercetătorii ruși, investigațiile noastre au fost extinse și asupra potențialului extrasenzorial latent al unor copii. În mod semioficial, se urmărea elaborarea unor programe de antrenare a unor copii extrasenzitivi pentru comunicații telepatice și pentru localizarea vestigiilor arheologice din subsol.
Într-o etapă ulterioară, pregătirea acestora urma să fie orientată și către alte domenii de frontieră, inaccesibile investigării prin mijloacele tehnice actuale. Nu ar fi exclus să fi existat și o componentă aplicată militară în cadrul acelor programe, pe care eu nu o cunoșteam […].
Se știa cu certitudine că la vârsta copilăriei, omul deține zeci de milioane de neuroni în plus față de vârsta adultă, neuroni ce se pierd în perioada școlarizării prin neutralizarea acestora. Iar între cele câteva zeci de milioane de neuroni activi […] sunt posibile miliarde de conexiuni ce ar putea îmbogăți substanțial programul hard disk”-ului cerebral uman.
Vă dați seama ce zestre genetică formidabilă pierde omul, din cauza propriei ignoranțe? Am lucrat cu copii care obținuseră performanțe excepționale. Vizualizau mintal cavități subterane și alte neomogenități ale subsolului, localizau cu precizie vestigii arheologice aflate sub nivelul solului, descriau până și inciziile de pe fragmentele de ceramică aflate în pământ.
Cercetările din România au vizat două obiective principale:

  1. Căutarea unor modalități practice prin care excedentul bioenergetic existent la vârsta copilăriei ar putea fi folosit drept „carburant” pentru comunicații extrasensoriale;
  2. Dacă copiii cu dotare genetică superioară pentru comunicații extrasenzoriale prezintă detalii fizice exterioare, ce ar putea facilita identificarea operativă a acestora. Studiile românești au semnalat posibilitatea conversiunii potențialului bioenergetic și detecții extrasenzoriale.

Totodată, s-a relevat existența unor detalii fizice particulare la copii cu înalt potențial extrasenzorial, inclusiv în zonele din spatele genunchilor, menționate de cercetătorii americani de la Departamentul de psihiatrie al Universității Cornell, din New York. Din analiza preliminară estimativă efectuată asupra fotografiilor unor copii, postate pe internet, ar rezulta că numărul copiilor cu gene posibil extraterestre s-a dublat în prezent, comparativ cu începutul anilor ’70.
Am cunoscut o fetiță în vârstă de 3 ani și 6 luni, care avea o uluitoare capacitate de a vindeca instantaneu, prin atingere cu mâna, bolile pe care medicii le declarau ca fiind letale. Am participat, totodată, la un eveniment paranormal straniu, creat de copil, într-o pădure din zona Vârtoapele, în Munții Orăștiei.
Eram cu o echipă de cercetare formată din câțiva specialiști geofizicieni, condusă de un academician. Eram însoțiți de o fetiță de 9 ani, fiica unui cercetător. La un moment dat, un membru al echipei noastre a întrebat-o cum se simte.
„Minunat”, a răspuns copila. „Acum îmi doresc un cal alb”. Și peste câteva minute s-a ivit un superb cal alb, care s-a îndreptat către dânsa. După ce l-a mângâiat pe cap, calul alb s-a întors și a dispărut din câmpul nostru vizual. „Acum sunt fericită!”, a exclamat fetița.
Am fost martor ocular, împreună cu ceilalți cercetători, la acest eveniment neobișnuit, ce nu poate fi explicat prin intermediul științei actuale. Fetița părea să fie un copil cu gene extraterestre, care avea capacități extrasenzoriale neomenești. Se pare că putea manipula spațiul și timpul. Abilitățile copiilor stelari se mențin pe tot parcursul vieții, dacă nu sunt compromise de adulți prin intervenții „educative” sau răuvoitoare.

Copii cu gene extraterestre

Copiii stelari se remarcă prin inteligență deosebită și prin abilități extrasenzoriale anormale pentru specia umană, cum ar fi comunicarea telepatică absolută, detecția și teledetecția extrasenzorială fără limite în timp și spațiu, premoniția unor evenimente ce se vor desfășura în viitor, vederea prin medii solide, posibilitatea vindecării instantanee a unor boli considerate incurabile de medicina alopată actuală și alte înșiruiri incredibile.
O fetiță din China, când și-a apropiat palmele de mugurii unor plante, acestea au florit instantaneu. Iar o fetiță dintr-un stat european a făcut să apară fizic și să dispară un superb cal alb într-o pădure neumblată, în prezența unei echipe de cercetare.
Am informații din surse credibile că o parte din copiii stelari au fost dați pe mâna unor agenți de informații fără scrupule (a se citi violenți, cu mintea redusă), care au avut sarcina să le înfrângă voința, pentru a fi exploatați ca biosenzori în activitatea informațională.
Am cunoscut îndreaproape un individ care a participat la torturarea psihică unor copii cu gene extraterestre. Acel individ și-a petrecut ultimii patru ani din viață imobilizat într-un fotoliu vechi, în propiile dejecții, incapabil să se miște. Cealălaltă parte a cpiilor stelari, se pare că a fost trimisă în tabere de „reeducare”.
Care să fie explicația acestui fenomen neobișnuit? Să fie vorba de o invazie extraterestră asupra speciei umane, prin transmiterea intrauterină a unor gene nepământene, după cum opinează cercetătorii implicați în studiul copiilor stelari, sau este vorba de un salt în evoluția omenirii, provocat de fenomene neștiute de știința umană contemporană?
Copiii stelari posedă puteri psihice neomenești, putând să manipuleze spațiul și timpul. Un posibil răspuns (parțial) pe această temă vom găsi în cercetările românești, ale căror rezultate au fost secretizate de Ministerul Apărării Naționale.

80 de specii extraterestre sunt pe Terra

Paul Hallyer, fost ministru al Apărării din Canada în anii ’60, secolul trecut, considera că pe Terra trăiesc peste 80 de specii de extratereștri. El a discutat subiectul la „Russia Today”, unde a adus argumente despre existența acestora: „În 1961, au trecut deasupra Canadei peste 50 de aeronave extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia să apese butonul de panică, dar s-a răzgândit. Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje, în care oamenii îmi zic că au văzut extratereștri și navele lor. Această informație e secretă, pentru că guvernele nu vor să vorbească despre ea”.
Hallyer consideră că Pământul nu numai că a fost vizitat de civilizații de pe alte planete, dar mulți s-au și stabilit aici. „Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arată că sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe stradă și nu le poți diferenția de oameni. Sunt ceea ce numim noi blonde nordice sau albi înalți. Unii extratereștrii și-au îmbrăcat femeile în măicuțe și le-au trimis în Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute”, a mai spus Hallyer. Fostul ministru a menționat că extratereștrii sunt ființe pașnice, benigne de cele mai multe ori, dar există două specii care nu par a fi așa pașnice, dar pe care le investighează acum.
„O perioadă știam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli și altele. Dar au apărut și din Sistemul nostru Stelar, de pe un satelit numit Andromeda, una dintre lunile lui Saturn.
De asemenea, mai sunt unii pe Venus și pe Marte… Nu vor să ne spună cum să ne conducem planeta. Au acceptat că e a noastră. Dar sunt îngrijorați, pentru că nu cred că suntem gardieni buni ai planetei noastre, că tăiem pădurile, că ne poluăm râurile, că aruncăm mizerii în ocean. Ne-au dat un avertisment că vor interveni… Am vorbit cu mai mulți oameni. Cineva cu care am discutat acum câteva zile a vorbit cu ei în 1974 și au fost duși pe Andromeda, prin teleportare. Li s-a spus că ne distrugem planeta și că ne luptăm prea mult între noi, plătim prea mult pe armate și nu dăm bani săracilor.
Sunt îngrijorați că am construit arme care pot afecta și Pământul, dar și Cosmosul. Vor să lucreze cu noi, să ne învețe. Ei lucrează prin indivizi – aleg oameni care nu vor fi înfricoșați de existența lor și îi educă”, a mai spus Paul Hallyer.

Emil Străinu, Emilian M. Dobrescu
Din volumul „Agenda secretă. Ce ne ascund Conducătorii Lumii?”

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Singurătatea unei țări de valoare (I)

Motto: „Încearcă să fii un om de valoare și nu un om de succes” Albert …

Quo vadis umanita 2023 – O lume în declin (II)

Cum va arăta 2023? Pentru 2023, Universul ne transmite un mesaj clar că, vom fi …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: