ACASĂ / ARTICOLE / EVENIMENTE / LA SFÂRȘITUL ANULUI 2019 AU FOST ALESE „FEMEILE DE SUCCES”

LA SFÂRȘITUL ANULUI 2019 AU FOST ALESE „FEMEILE DE SUCCES”

La sfârșitul anului 2019 au avut loc mai multe gale ale celebrităților am mai menționat la rubrica de cultură și despre Gala studenților din Republica Moldova. De această dată mă voi referi la cea de-a XVII-a ediție a Galei Femeile de succes ale anului și a XIII-a ediție a Galei celebrităților care s-au desfășurat în Sala Imperial Ballroom. Și anul acesta revista „Independența Română – Independența prin cultură” a fost invitată, ocupând un loc aparte în acest eveniment. Gala femeilor de succes a adus în atenția publicului personalități marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional, femei înzestrate cu talent, ambiție,, voință și perseverență, devenind modele pentru tineri. Criteriile de evaluare au fost popularitatea de care s-au bucurat, valoarea, implicarea socială,, realizările profesionale ș a.

Trofeele simbolizând premierea celor mai importante personalități feminine, au fost acordate pe baza votului public și a nominalizării unei comisii de 30 de jurnaliști, aparținând celor mai importante publicații, dar și aprecierii unei comisii formate din personalități.

Femeia de succes este o personalitate marcantă care a avut o activitate socială complexă,, sau s-a remarcat prin participarea la o acțiune umanitară sau la un proiect foarte important. Categoriile de nominalizare au cuprins diverse domenii de activitate: sănătate, muzică, învățământ, televiziune, actorie, regie, administrație, afaceri, turism, jurnalism, sport, cultură, modă etc

La categorie Gala Femei de Succes, s-a ținut cont de cariera multor personalități feminine, o aniversare a zeci de ani de carieră, cum a fost
cazul cu Draga Olteanu Matei, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Carmen Stănescu, Sofia Vicoveanca, Elisabeta Lipă, Maria Dragomiroiu, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac, Simona Halep, Nadia Comăneci ca să punctez câteva din diferite domenii de activitate.

Gala celebrităților s-a deschis cu Premiul de Excelență pentru întreaga carieră în domeniul sănătății acordat academicianului Leon Dănăilă. La cei 86 de ani are o biografgie monumentală, un adevărat monstru sacru. La categoria Muzică ușoară Premiul de excelență pentru întreaga carieră a fot acordat Corinei Chiriac, precum și Stelei Enache. La categoria actorie, Premiul de Excelență pentru întreaga carieră i-a revenit actriței Cezara Dafinescu, actriță de film și de teatru. Premiul de Excelență pentru întreaga carieră l-a primit interpreta de muzică ușoară, Stela Enache (nume real: Steriana Aurelia Bogardo). Premiul de Excelență – 50 de ani de carieră și70 de ani de viață a fost acordat Elenei Merișoreanu, una din cele mai mari voci din folclor, una din vele mai mari artiste, cu o carieră impresionantă atât în țară cât și în străinătate.

A urmat deschiderea Galei Femei de succes Premiul de excelență în sport pentru victoriile Federației române de canotaj în acest an a revenit canotoarei Elisabeta Lipă,cu o carieră extrordinară: a obținut 5 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz în 6 Olimpiade. În anul 2000 a fost declarată, cea mai bună canotoare a secolului, de Federația Internațională de Canotaj și a primit trofeul de aur din partea COSR. În anul 2004, Elisabeta Lipă, comisar șef de poliție din Ministerul Administrației și internelor a fost înaintat la gradul de chestor de poliție (echivalent cu cel de general).Au mai fost câteva Premii de excelență, apoi câteva premii ale publicului de televiziune.. A-și mai aminti de Premiul de Excelență pntru promovarea Datinilor și Tradițiilor- Centrul de Tradiții Șezătoarea Sânzienelor – prof. Daniela Dragne și un premiu pentru întreaga carieră Ansamblului folcloric „Cununa Carpaților” având în componența sa cei mai buni artiști-instrumentiști, dansatori – a căror principală misiune este să aducă la lumina scenei valoarea folclorului românesc. Au mai fost acordate diferite premii pentru activitățile din diferite domenii, voi mai aminti doar de Premiul de Excelență pentru întreaga carieră în justiție , acordat lui George Vlaicu și Premiile din Cultură acordate Ionelei von rees Zota, doamnei Rodica Subțiirelu, lui Petre Răcănel și lui Doru Dinu Glăvan ș.a.

În încheiere echipa de Teatru a UZP a prezentat un program artistic , printre cei care au participat a fost: Viorel Speteanu,, Mariana Anghel, Ionci Lorinczi.

BEATRICE KISELEFF

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ANIVERSARĂ – 22 februarie 2022

Explozie de culoare, poezie și frumos, la o minunată expoziție prezentată și organizată de prof. …

Fundația Literar – Istorică Stoika – eveniment cultural • Giurgiu 2021

Tema evenimentului cultural care a avut loc la Ateneul Nicolae Bălănescu din Municipiul Giurgiu pe …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 + twelve =

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: