ACASĂ / ARTICOLE / ARTE VIZUALE / Micu FLAVIU

Micu FLAVIU

Micu FLAVIU

Artistul plastic, inginer Micu Flaviu este o personalitate artistică în stare să dea, cu talent și îndemânare, formă, contur și culoare a tot ce întâlnește natura.

Lucrările plastice ale lui Micu Flaviu sunt făcute să privească și să admire lumea în care trăim, dar mai ales sunt făcute să fie admirate de către iubitorii de artă și frumos. Precum clipele se înlocuiesc repede și veșnic unele pe altele, tot așa și realizările plastice semnate Micu Flaviu, crescând în număr și calitate, își ocupă locul unele altora, dar în sufletele artistului se adună făcându-l fericit precum prietenii. Tablourile realizate de acesta dovedesc atât autorului, cât și celorlalți faptul că sufletele nu mor ci, părăsindu-și locul fostei existențe ele trăiesc în alte spații, în care sunt adăpostite și păstrate. Arta plastică a lui Micu Flaviu este un sigur și permanent depozit tezaurizator de suflete, sentimente, sensibilități, dăruire, iubire și înțelegere între oameni. Pentru artist creația înseamnă muncă și desfătare, în același timp, deosebită însă prin natura acestora, deși oricum există între ele o oarecare legătură naturală, numită om. De puține ori, omul posedă laolaltă, bun simț și fericire creatoare. Mă bucur că am cunoscut un asemenea om ”fericit” și am avut ocazia să scriu despre domnia sa, în această revistă, sub auspiciile Fundației Literar-Istorică ”Stoika”.

 

Prof. Cojocaru Vergil-Cover-membru UZPR, UAPR București

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Paula Zamfir Bilciu

În creează, așterne multiple mediulartista teme cromatic liniștit și plastică subiecte alpe satului pânză, Paula …

Silvia Goga

Nostalgii ancestrale – dialoguri estetice între abstract și figurativ Istoria artelor abundă de exemple de …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: