ACASĂ / ARTICOLE / ÎN GRADINA LUI ACADEMOS / OVIDIU ŢUŢUIANU, PREMIAT ÎN S.U.A.

OVIDIU ŢUŢUIANU, PREMIAT ÎN S.U.A.

OVIDIU ŢUŢUIANU, PREMIAT ÎN S.U.A.

În cinstea Centenarului Marii Uniri a Românilor, Societatea Academicǎ de Știinţe și Arte „Dr. N. Andronesco Eternitatea – S.U.A.” a lansat în 2017-2018, cel de „AL VI-LEA CONCURS MONDIAL DE CREAŢIE”. Concursul s-a bucurat de o largă participare internațională și s-a desfășurat pe o mare diversitate de secțiuni tematice, care au inclus printre altele: POEZIE; PROZĂ; TEATRU; CRITICǍ ȘI ISTORIE LITERARǍ; ISTORIE; ECONOMIE POLITICǍ; MATEMATICĂ; FIZICĂ; CHIMIE; MEDICINĂ; ȘTIINŢE DE FRONTIERǍ; INGINERIE; CREAŢII MUZICALE; FILOSOFIE; INVENŢII ȘI INOVAŢII; ASTRONOMIE; COSMOLOGIE. Scopul acestei competiții de „magnitudine americană” este de a onora cei 100 de ani de la Marea Unire a Românilor. Organizatorii evenimentului de largă amploare au fost: Dr. Nicholas Andronesco – Editura Lumina, Colegiul de matematicǎ și fizicǎ, Connecticut (S.U.A) și Academician Nicolae Dabija – redactor-șef la revista Literatură și artă, Chișinǎu (Republica Moldova).
În urma participării la concurs, cu lucrarea Proporția de aur în opera eminesciană, dl.ing.dipl.Ovidiu Țuțuianumembru
AGIR și al Cercului Scriitorilor Ingineri Literar ing a obținut, la secțiunea „MATEMATICĂ APLICATĂ”, premiul II
(premiul I nefiind acordat). Redacţia Literar ing îl felicită pe dl.Ovidiu Țuțuianu pentru această performanță care onorează nu numai persoana ci și țara pe care o reprezintă și îi dorește noi succese în viitor!

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Ghițeanu Ecaterina (Nineta)

Motto: Cuvintele rămân pentru totdeauna mai ales când se adresează între doi Oameni. Când discuți …

Prini Adelmo

Artistul plastic Prini Adelmo, al cărui talent se desfășoară continuu și în cote din ce …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: