ACASĂ / ARTICOLE / CĂLĂTORI PRIN UNIVERS / PUNEREA ZILEI ÎN MÂNA DOMNULUI

PUNEREA ZILEI ÎN MÂNA DOMNULUI

PUNEREA ZILEI ÎN MÂNA DOMNULUI

Pe lume sunt oamenii pentru care Dumnezeu nu este doar o entitate abstractă, ci ceva viu, palpabil care îi ajută și îi protejează. Ei Îl folosesc pe Dumnezeu în propria lor protecție. Cum pot niște oameni simpli, care nu aparțin niciunui cult, să răzbată în viață și să-l folosească pe Dumnezeu pentru propria lor protecție, primindu-L în inima lor?
Dar să vedem esența acestui articol. Ei știu că Cel Rău acționează zi și noapte pentru pierderea omului. Căile de atac ale diavolului asupra omului sunt practic nelimitate. Nu știi când poate ți se va întâmpla ceva rău. Cum se întâmplă. Atunci poți face ceva magnific. Neștiind când te poate lovi cel rău poți să atragi pronia divină punând ziua în mâna Domnului. Punând dimineața fiecare zi în mâna Domnului, iar seara mulțumindu-i că te-a apărat.
O rugăciune specifică este: „Doamne Dumnezeule, pun ziua de azi în mâna Ta. Ocrotește-mă Tu și ocrotește și soția mea și copiii mei. Apără-i Tu cu slava Ta și cu puterea Ta. Trimite îngerii Tăi să ne apere atât pe mine cât și pe soția mea și pe copiii mei. Ție îți încredințez sufletul. Îți mulțumesc”. Seara se spune: „Doamne Dumnezeule, îți mulțumesc că m-ai apărat azi cu puterea ta cerească. Numele Tău sfânt fie binecuvântat în veac. Amin”. În momentul în care omul își pune ziua în mâna Domnului, Acesta trimite îngerii Săi să-l protejeze. Astfel nimic nu poate să-l distrugă sau să-i facă rău. Așadar, punându-vă ziua în mâna Domnului voi vă asigurați protecția Creatorului pentru ziua respectivă din viața voastră. Nimic nu vă va putea vătăma deoarece îngerii Tatălui vă apără. Ei sunt trimiși de Tatăl la rugămintea voastră sau a celor dragi care se roagă pentru voi. Orice înger vă va spune în vis: roagă-te doar Tatălui.
Puneți-vă fiecare zi în mâna Domnului urmând acel model sau construindu-vă altele după propria voință.
Trebuie să credeți și să vă zdrobiți orgoliul. Să recunoașteți că voi nu puteți rezolva o problemă. Că Tatăl vă protejează. Că aveți nevoie de Tatăl.
Protejați-vă viața, familia, copiii punându-vă ziua în mâna Domnului.
El trimite îngerii Săi să vă apere de tot răul și de ispitele celui rău.

RĂZVAN GABRIEL GHEORGHE

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Omul și universul

Când a început totul? Pornim de la câteva din reflexiile după o călătorie în Asia …

Gustul dulce-amărui al libertății în era Inteligenței Artificiale

Motto: „Utilizarea Inteligenței Artificiale (I.A.) pune serioase probleme și reprezintă o adevărată miză pentru libertate …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: