Breaking News
ACASĂ / ARTICOLE / CĂLĂTORI PRIN UNIVERS / RĂZBOIUL GENETIC

RĂZBOIUL GENETIC

BOALA MORGELLONS: O nouă armă genetică a terorii, boală fabricată de om sau un program biologic de exterminare de origine extraterestră !?

Gen.dr. EMIL STRĂINU
Gen.dr. EMIL STRĂINU

Forma de manifestare a bolii este cumplită. Cei afectaţi simt ca şi cum sub pielea lor s-ar târî insecte, doctorii îi tratează ca pe nişte nebuni. Se numeşte „Boala Morgellons”, boala cu fibre, o boală misterioasă de piele care se răspândeşte în toată lumea. Cei care suferă de această boală au senzaţia că sub pielea lor se plimbă insecte şi prezintă răni purulente misterioase din care ies fibre de culoare albastră şi albă, unele de grosimea spaghetelor. Se spune că încercările de a înlătura aceste fibre cauzează dureri înţepătoare radiante cumplite.
Până în prezent nu există studii clinice despre boala Morgellons; prima lucrare care o menţionează a fost publicată într-o ediţie a Jurnalului American de Dermatologie (American Journal of Clinical Dermatology) ai cărei coautori sunt membrii ai unei organizaţii non-profit care militează pentru conştientizarea bolii de către populaţie, Fundaţia pentru Cercetarea Maladiei Morgellons.
Numele bolii provine de la o descriere medicală scrisă în 1674 de autorul britanic Thomas Browne şi care se referă la unele simptome ale unei boli pe alocuri asemănătoare cu boala studiată astăzi. Browne susţine că boala „cunoscută sub denumirea de „boala Morgellons, provoacă izbucniri/erupţii grave de păr aspru pe spatele copiilor”. Fundaţia pentru Cercetarea Maladiei Morgellons susţine că înrudirea dintre boala din secolul XVII şi maladia Morgellons actuală este total îndoielnică.
Analiza fibrelor din interiorul rănilor sugerează că acestea sunt mai mult decât simple fire textile ce ar putea proveni din „îmbrăcăminte, covoare sau lenjerii”, şi că nici firele de culoare neagră nu sunt alcătuite din „particule de piper”, aşa cum susţin unii dermatologi.
Se pare că în majoritatea sa, comunitatea medicală este de părere că boala Morgellons este o iluzie, iar cei care sunt diagnosticaţi au o „parazitoză iluzorie”, sau sunt într-o stare psihică în care oamenii îşi imaginează că sunt infestaţi cu paraziţi. Totuşi, pacienţii de pe tot cuprinsul Statelor Unite au acuzat aceste simptome, cu mult înainte de a auzi despre boală din mass-media şi fără a vorbi cu alţi pacienţi cu simptome asemănătoare.
Unii doctori ca de exemplu dr. Hildegarde Staninger din California, începe să acorde bolii mai multă atenţie, folosindu-se de tehnologie modernă sub forma microscoapelor electronice şi analizelor spectrografice pentru a descoperi secretele misterului bolii Morgellons.
Undeva în istoricul medical al ghinioniştilor care suferă de simptomele debilitante ale bolii Morgellons se descoperă boala/maladia Lyme. Medicii încearcă, încă, să stabilească dacă există vreo conexiune biologică între cele două, sau dacă boala Morgellons profită de un sistem imunitar deja compromis.
Este interesantă posibilitatea unei conexiuni între maladiile Lyme şi Morgellons. Asta, luând în considerare atenţia pe care boala Lyme o primeşte din partea unor medici care sunt de părere că aceasta, ca şi Morgellons, nu este o afecţiune obişnuită.
Aşa cum indică şi Fundaţia pentru Cercetarea Maladiei Morgellons, mulţi dintre pacienţii suferinzi de această afecţiune au primit un rezultat pozitiv în urma testării Western Blot pentru depistarea bacteriei Borrelia burdorferi (agentul cauzator al bolii Lyme).
Se pare că ar putea exista o legătură între cele două boli infecţioase, unul dintre factori predispunând individul spre cel de-al doilea.
De-a lungul anilor au existat informaţii conform cărora boala Lyme este o afecţiune naturală înrăutăţită prin manipulare genetică. Aceste acuzaţii vizează Insula Plum, situată în apropiere de Orient Point, Long Island la doar 10 km de coasta Connecticut-ului. În 1954, cercetările au fost influenţate de Războiul Rece, iar cercetătorii au început să studieze posibile moduri de a produce pagube în rândul şeptelului sovietic. Guvernul cubanez afirmă că, în anii 1960-1970, arme biologice produse în cadrul bazei experimentale de pe insula Plum au fost „detonate” asupra agriculturii cubaneze, având ca ţinte complexele de creştere a porcilor, plantaţiile de tutun şi trestie de zahăr.
În interiorul comunităţilor din jurul insulei Plum, neîncrederea este adânc înrădăcinată. Numele bolii Lyme provine de la un oraş din Connecticut învecinat cu insula şi mulţi se întreabă dacă nu cumva maladia a fost adusă de pe această insulă de păsări sau animale acvatice. Unii susţin că ar fi fost eliberată intenţionat. Alţii speculează că şi boala Morgellons şi-ar avea originile pe Insula Plum. Bineînţeles că oficialii insulei neagă aceste ipoteze, catalogându-le drept fantezii. Ipoteza că boala Morgellons a fost creată de către om este asemănătoare acestor idei.
O femeie, numită în continuare „L”, a trimis mai multor specialişti investigatori ai Bolii Morgellons un e-mail în care afirma că, în 1993/1994, soţul ei a lucrat tehnician mecanic pentru o uzină chimică care a demarat un program experimental pentru tratamentul apelor uzate, tratament care implica adăugarea de organisme din plante în staţia de tratare.
„A asistat instalarea echipamentului iniţial şi a supravegheat desfăşurarea procesului de întreţinere a acestui echipament. Erau momente când lucra la acest echipament protejat fiind doar de cizme de cauciuc şi o mască medicală. Aceste organisme nu ar fi trebuit să infecteze oamenii”.
Doamna „L” şi soţul ei au dezvoltat simptome ale bolii Morgellons. Cercetările de până acum dezvăluie că fibrele extrase de la cei doi ar putea fi compuse din celuloză, o substanţă prezentă de obicei în plante.
O altă sursă a dezvăluit că boala Morgellons a fost cercetată de chinezi încă din 1994. Ei au concluzionat că boala este cauzată de nematode (viermi inferiori cilindrici) modificaţi genetic în timpul tratării apelor uzate. Depistarea lor poate fi dificilă, uneori sunt infecţioşi, ştiindu-se despre unele specii că pot infesta oamenii, fiind cauza altor cazuri de diagnosticare confuze.

Aşa este cazul broaştelor cu cinci (sau mai multe) picioare din Minesota. Se pare că acestea erau infestate de nematode când se aflau în stadiul de mormoloc; dintr-un motiv sau altul, din fiecare loc unde locuise un nematod se dezvolta un picior atunci când broasca se metamorfoza în adult.
Motivul pentru care aceste nematode deveniseră dintr-o dată o problemă a fost schimbarea bruscă a ecosistemului local, provocată în principal de om, care a dus la o explozie a populaţiei. Cea mai controversată autoritate medicală a Americii, dr. Len Horowity, acuză că membrii ai conducerii Statelor Unite conspiră, împreună cu marile companii farmaceutice, spre a îmbolnăvi populaţia.
Mai mult, el susţine că aceleaşi personaje ar fi creat epidemia de SIDA cu scopul de a omorî persoane de culoare, hispanici şi membri ai comunităţii homosexualilor. „Boala Morgellons se încadrează cu uşurinţă în scenariul tulburărilor despre boli fabricate de om şi induse unei populaţii nebănuitoare” a declarat dr. Horowizt. El este autorul unei publicaţii excelente, cuprinzând o carte şi o înregistrare video intitulată „Viruşi emergenţi” (Emerging Viruses – AIDS & EBOLA, Nature, Accident or Intentional?).
O altă cale de cercetare a constituit-o realizările supersecrete din nanotehnologie.
Nu există încă dovezi convingătoare care să indice faptul că această afecţiune are vreo legătură cu nanotehnologia, mai precis cu nanodispozitivele sub forma nanofibrelor. Din definiţia Fundaţiei Naţionale pentru Ştiinţă (Național Science Foundation) reiese că nanofibrele au dimensiunea de 100 nanometri (nm) sau mai puţin.
Dar faptele par să spună altceva…
Atunci când mostre de fibre extrase din pielea unei persoane afectată de boala Morgellons au fost expuse la căldură, ele nu au ars decât la temperatura de 927 grade Celsius. În plus la examinarea cu un microscop electronic ele nu păreau a fi organice. Nu prezintă organisme celulare specifice eucariotei (bacterie, virus), nici membrană celulară, ceea ce înseamnă că boala Morgellons nu este cauzată de un parazit, nu este biologică, ci este o maşinărie. În martie şi aprilie 2007, Jeff Rense a publicat şi a difuzat câteva cercetări iumitoare având la bază tehnici ştiinţifice printre care microscopia cu electroni, spectroscopie de energie dispersivă, spectroscopie în infraroşu cu transformare Fourier şi spectroscopie Raman cu transformare Fourier.
Liderul echipei de cercetare a fost dr. Hildegrade Staninger de la Integrative Health International din Lakewood, California.
Rezultatele preliminare au fost tulburătoare. Morgellons pare a fi o invazie transmisibilă a ţesutului uman cu nanotehnologie sub forma unor nanotuburi, nanofire şi nanoreţele cu senzori care au proprietatea de a se autoasambla şi autoreplica. Alte nanoconfiguraţii asociate cu boala Morgellons sunt purtătoare de ADN şi ARN modificat genetic şi combinat. Nanodispozitivele care precipitează boala Morgellons prosperă în condiţii de ph-alcalin şi se alimentează din energie bio-electrică a organismului şi de la alte surse neidentificate.
Există dovezi că unele dintre micuţele maşinării au şi baterii proprii interne. Nanodispozitivele Morgellons sunt programate să recepţioneze microunde specifice, semnale EMF şi ELF şi de date radio.
Încă nu este cunoscut motivul acestor fapte. În schimb ştim că nanodispozitivele Morgellons se găsesc în mod obişnuit în toate fluidele din organism, în toate orificiile şi chiar şi în foliculi de păr, şi se speculează că, în general, pot ajunge în orice parte a corpului.
Toţi cei afectaţi sunt de părere că nanodispozitivele par a avea un fel de inteligenţă de stup sau „de grup”. Se pare că toţi vectorii bacteriali sau virali dar şi „adăpostirea” fibrelor de către gazdă sunt factori determinanţi ai transmisibilităţii. Există dovezi conform cărora există o legătură între fibrele din aerosolurile Chemtrail şi fibrele Morgellons, deşi dovezile transmisiei prin pulverizare în aer rămân deocamdată bine ascunse publicului larg. În cazul în care aceste descoperiri sunt corecte şi boala Morgellons este rezultatul nanotehnologiei capabilă să pună stăpânire pe sisteme biologice, apare întrebarea dacă aceste maşinării sunt rezultatul unui accident, sau au fost eliberate în mod intenţionat cu ţinta de a infecta oameni în scopuri necunoscute. Morgellons pare a fi procesul de reconstrucţie a oamenilor într-o formă de viaţă cu totul nouă; o creatură asemănătoare unui cyborg, atât biologică, cât şi maşinărie.
În plus, faptul că nanodispozitivele Morgellons ar putea fi capabile de a recepţiona semnale radio poate fi un indicator al posibilităţii de comuniune între cei afectaţi de această boală, scoţând la iveală posibilitatea ca fiecare persoană să constituie o singură „celulă-creier” dintr-o inteligenţă artificială extinsă. Am putea fi martorii începutului sfârşitului rasei umane aşa cum o cunoaştem.
Deşi acesta pare a fi un scenariu ştiinţifico-fantastic, nu vă lăsaţi păcăliţi; este extrem de real. Cercetătorii care au găsit nanoparticulele neobişnuite în câteva pietre de rinichi sunt de părere că fragmente autoreplicante ar putea fi parte din boală. Cercetătorii americani nu ştiu dacă aceste particule minuscule, cu diametrul de doar 50-100 nanometri, sunt o nanobacterie vie sau un ghem de substanţe chimice fără viaţă şi care se autoasamblează.
„Avem dovezi care ar putea sprijini amândouă dintre aceste ipoteze”, afirmă specialistul de la Clinica Mazo, dr. John Lieske.
Asistăm la o invazie de inteligenţă a maşinăriilor, sau este întorsura pe care a luat-o încercarea unui grup sau guvern necunoscut de a prelua controlul suprem asupra omenirii? Există grupuri de cercetători care cred că această boală a fost „construită” după o reţetă extraterestră şi în înţelegere cu entităţi extraterestre ce s-ar afla în prezent pe Pămînt, şi care experimentează crearea unei noi rase pe Terra care să fie în măsură să coabiteze cu grupul de entităţi extraterestre colonizatoare.
Ideea că ar exista grupări care ar gândi şi pregăti eliberarea bolii Morgellons asupra unei lumi nebănuitoare şi naive nu ar trebui să ne surprindă, mai ales având în vedere situaţia mondială actuală, atacurile teroriste, spionarea internă, conducerile care nu mai pot fi controlate şi care reprimă democraţia şi drepturile garantate de strămoşi.
Uneori, lucrurile cele mai mărunte pot fi cauza celor mai mari probleme. Va trebui să săpăm mai adânc, dincolo de chinuri şi torturi, pentru a afla răspunsurile.
Le vom afla oare !?!?

0%

User Rating: Be the first one !

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Un patronim continuu de peste 1000 de ani – Colonelul Ștefan Stoika

Colonelul Ștefan Stoika (8.11.1808-12.07.1878) Ziditor de țară și neam Militar, diplomat, primar al Capitalei Țărilor …

UN PATRONIM CONTINUU DE PESTE 1000 DE ANI – Icoane de strămoși (II)

Familia de „Stoika” a fost și este foarte puțin cunoscută în prezent. Pe lângă faptul …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 2 =

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: