ACASĂ / ARTICOLE / CĂLĂTORI PRIN UNIVERS / S-A RELUAT LEGĂTURA CU CEI DIN ALTĂ DIMENSIUNE! CU GÂNDUL LA BOGDAN PETRICEICU HASDEU

S-A RELUAT LEGĂTURA CU CEI DIN ALTĂ DIMENSIUNE! CU GÂNDUL LA BOGDAN PETRICEICU HASDEU

S-A RELUAT LEGĂTURA
CU CEI DIN ALTĂ DIMENSIUNE!

 

CU GÂNDUL LA BOGDAN PETRICEICU HASDEU

 

10 octombrie 2006. La ora 10 seara, pe Şoseaua Petergovsk (Rusia) s-a produs un tragic accident. În maşină se aflau soţii Svitniov (Vadim şi Nataşa) împreună cu cei trei fii ai lor: Dmitri (Mitea), Pavel şi Egor. În urma accidentului şi-a pierdut viaţa Mitea, care, la acea dată, avea 21 de primăveri…
Iar acum, atenţie! După numai doi ani, părinţii şi fraţii au intrat în contact cu el, cu ajutorul unui aparat construit de tatăl lor – Vadim, iar mama – Nataşa – a umplut de atunci zece caiete groase în care a notat toate convorbirile pe care le-a avut cu tânărul decedat!
Împreună cu Artiom Miheev – Candidat în ştiinţe fizico-matematice, Docent, Preşedintele Asociaţiei Ruse de Transcomunicaţie Instrumentală, Vadim Svitniov – Candidat în Ştiinte Tehnice şi Inginer hidro-acustician, ajutaţi de un operator – medium, au reuşit să intre în contact cu Mitea!
Svitniov a prezentat, în cadrul unei conferinţe ştiinţifice la Sankt-Petersburg, raportul „Experienţa transcomunicaţiei instrumentale folosind computerul”, inclusiv o serie de înregistrări audio care au reprezentat argumente indubitabile ale legăturii obţinute cu „lumea de dincolo!”.
După spusele lui, acest contact realizat a dat un răspuns clar la întrebările „Există viaţă după moarte?” şi „Ce ne aşteaptă pe noi, acolo?”. …„Să murim este o imposibilitate, noi trăim într-o lume a armoniei şi a dreptăţii” – a răspuns Mitea la o întrebare.

alien

Aparatura electronică, cu care s-au înregistrat aceste cuvinte din eter, a permis celor care îl ascultau – Vadim şi Nataşa Svitniov – copiii lor, Pavel şi Egor – să recunoască imediat vocea: „Este Mitea al nostru!”.
…Vadim Svitniov a citit numeroase cărţi, care prezentau experienţele efectuate în lume şi realizate de o serie întreagă de entuziaşti, care încercau să intre în contact cu oameni decedaţi, folosind mijloace tehnice. S-a mirat, foarte mult, când a aflat că o „punte radiofonică cu lumea de dincolo” a fost încercată de genii precum Thomas Edison şi Nikola Tesla. Şi a mai aflat că, încă din anul 1959, suedezul Fridrich Jurgenson a fost primul cercetător care a descoperit fenomenul „vocilor electronice” – acesta înregistrând, pe bandă de magnetofon, vocea mamei sale, care decedase cu mult timp în urmă!
Iar această metodă de legătură cu „lumea morţilor” Jurgenson a denumit-o „Transcomunicaţia instrumentală”.
Cercetările pentru realizarea unei aparaturi performante continuă, continuă și discuţiile, întrebările şi răspunsurile din „cele două lumi”.
„Este un prim pas pentru a realiza o punte de comunicare permanentă cu „lumea de dincolo”. „S-a deschis o cale tehnică pentru realizarea unui receptor miniatural de tipul telefonului mobil” – este de părere Vadim Svitniov.
Stimaţi cititori, atât acest caz, pe care vi l-am prezentat pe scurt, cât şi multe altele sunt cuprinse în ultima carte apărută în anul 2014 şi scrisă de eminentul ozenolog, doctor în ştiințe filozofice, profesor, academician la Academia Rusă de Stiinţe Naturale, Vladimir Ajaja.

ALECU MARCIUC

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Gustul dulce-amărui al libertății în era Inteligenței Artificiale

Motto: „Utilizarea Inteligenței Artificiale (I.A.) pune serioase probleme și reprezintă o adevărată miză pentru libertate …

ÎN AȘTEPTAREA „MARII RESETĂRI” ȘOC ȘI DEZILUZIE

Motto: În fața dușmănoaselor împrejurări care în cumpăna vremii amenință să iasă biruitoare, omul caută …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: