Breaking News
ACASĂ / ARTICOLE / SACUL CU GLUME / Sacul cu Glume

Sacul cu Glume

Un medic Român şi-a deschis o clinică privată în Spania şi la intrare a afişat o reclamă mare pe care scria: “Tratamentul covidut costă 20 de euro, în caz că boala nu vă trece, vă vom returna 100 euro”. Un avocat, considerând o bună ocazie de a face rost de 100 de euro, intră în clinică: Avocatul: Mi-am pierdut gustul! Românul: Soră, adu medicamentul din cutia numărul şapte şi picuraţi-i pacientului în gură trei picături. Avocatul: Ptiu, este benzină! Românul: Felicitări, v-aţi recăpătat gustul, vă costă 20 de euro. Plăteşte iritat avocatul şi pleacă clocind o răzbunare…

Vine înapoi a doua zi. Avocatul: Mi-a dispărut memoria, nu-mi mai amintesc nimic. Românul: Soră, adu medicamentul din cutia numărul şapte şi picuraţi-i pacientului în gură trei picături. Avocatul, enervat: Nuuu, acolo este benzină!… Mi-aţi dat şi ieri! Românul: Felicitări, v-aţi recăpătat memoria, vă costă 20 de euro. Avocatul, gata să crape de ciudă, plăteşte cei 20 de euro dar bineînţeles că se întoarce a treia zi pentru a recupera banii. Avocatul: Am o vedere foarte proastă, aproape că nu văd și nu simt nimic. Românul: Din păcate nu am nimic pentru tratarea acestei boli. Poftiţi cei o sută de euro. Avocatul, fericit, ia bancnota dar când se uită la ea vede că-i de 20 de euro. Avocatul: Dar… nu sunt decât 20 de euro ! Românul: Felicitări, v-ati recăpătat vederea si simțul, vă costă 20 de euro.

* Moare Biden. Peste un an de plictiseală el îl roagă pe Dumnezeu să-l lase pe pământ să vadă cum o mai duce țara sa. Dumnezeu decide să-l lase. Ajuns pe pământ, Biden intră într-un bar din New York, își ia o bere și îl întreabă pe barman ce se mai aude prin țară, cum se dezvoltă, ce probleme mai sunt. La care barmanul îi zice uimit: – Ce probleme pot fi? Suntem un imperiu, totul este al nostru. – Cum este al nostru? Și Irak și Afganistan? – Totul ne aparține. – Iar Europa, Africa?

Barmanul scoate un glob de sub masă, îl rotește și îi zice: – Doar vă spun, suntem un IMPERIU, toată lumea ne aparține! Biden fericit, mândru și satisfăcut își bea berea și zice: – Îți mulțumesc prietene! Cât îți datorez? – O rublă și 20 de copeici. * Un bărbat sună la pompieri și zice speriat: -Domnule, soacra mea vrea să se arunce de la etaj!!! -Și care e problema? -Nu se deschide fereastra!

* Doctorul către pacient: -Nu pot pune un diagnostic exact bolii dumneavoastră. Sincer să fiu cred că e de la băutură… -Nu-i nimic domnule doctor, o să vin când sunteți treaz!

* O bătrânică la doctor: -Ce ați pățit la ochi? -Era să mi-l scoată ginerele meu cu o andrea. -În timp ce tricotai? -Nu, în timp ce mă uitam prin gaura cheii…

* Un bărbat vine la un chioșc de ziare în Moscova, cumpără ziarul, citește atent prima pagină, îl aruncă. A doua zi, la fel, vine, citește nervos prima pagină, aruncă ziarul. A treia zi, vânzătorul nu se poate abține și-l întreabă: -Dar ce cauți? -Un anunț funerar… -Dar astea nu sunt pe prima pagină. -Ăla pe care-l aștept eu va fi! * Soțul, soția și o tânără frumoasă iau împreună liftul. Deodată, tânăra se întoarce și îl plesnește pe bărbat! – Nu ți-e rușine în fața soției? Liftul se oprește și tânăra iese. Soțul, palid, încearcă să-i explice nevestei: – Maria, îți jur… – Știu. Eu am mângâiat-o!

* Soțul intră furios în casă, trântește ușa și spune: – Gata. Știu absolut totul!!! Soția calmă: – Da? Și câți afluenți are Dunărea?

* Alinuța se urcă pe un scaun, ca să schimbe un bec ars. Bunica îi zice: – Puiule, pune un ziar pe scaun! – Nu-i nevoie, bunico, ajung destul de bine și fără el!

* Un tip privește televizorul și spune: – Nu te du, cretinule, prostule, nu te du… Soția întreabă: – Ce privești? – Nunta noastră!

* Un avion face o rotire neasteptată si zboară cu ”trenul de aterizare în sus”. Stewardesa: – Dragi pasageri, vă rog să vă păstrați calmul. Pilotul își toarnă niște picături în nas, după care vom reveni la zborul obișnuit. * -Ce câini frumoși! Cum îi cheamă? -Calvin și Klein. -De ce le-ai pus nume de chiloți? -Sunt boxeri!

* Inculpatul către avocatul său: -Dacă scap cu șase luni, primiți de la mine 20.000 de euro! Avocatul după terminarea procesului: -Să știi că a fost ceva de muncă, judecătorii voiau să te achite…

* -Doctore este adevărat că pe mine mă vor opera studenții? -Da. -Și dacă nu le reușește operația? -Le dăm note mici!

* La 50 de ani, de la căsătorie: – Nevastă, dacă mă superi, îți spun adevărul. – Spune, Dorele! – Să stii că acum 50 de ani, când te-am cunoscut, eu am fluierat, de fapt, după un taxi.

* – Iubito, mergem la film săptămâna asta ? – Nu pot… poate cealaltă? – Nu poate nici ea, am întrebat-o.

* -Nu vă supărați… Ieri când am cumpărat de la dumneavoastră mi-ați greșit restul cu 50 de lei… -Eh, știți cum e doamnă, trebuia să veniți ieri. Acum e târziu! -Bine, atunci am să-i păstrez. La revedere!

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

SACUL CU GLUME

La pneumolog –Cum vă numiți, doamnă? -Maria. -Câți ani aveți? -Cincizeci și doi -Încercați să …

SACUL CU GLUME

La un proces era martoră o bătrânică .Sprijinită în baston, bunicuța se așază emoţionată pe …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twenty − 18 =

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: