ACASĂ / ARTICOLE / SACUL CU GLUME

SACUL CU GLUME

Într-un tren, un ardelean stătea
pe coridor lângă un sac imens .
– Pune-l sus!, îi spune de câteva
ori controlorul.
Văzând că nu se conformează,
în cele din urmă îl amendează.
Ardeleanul, plictisit, plătește
amenda.
După ceva timp, un călător îl
întreabă:
– De ce nu l-ai pus sus?
– Pentru că nu-i al meu.

– Iubi, dormi?
– Nuuu! Am închis ochii și
călătoresc…
– Păi, sforăi!!!
– Călătoresc cu un buldozer.

– Ce faci, frumoaso? Vrei să
ieșim la o cafea?
– Vedem, când ies de la muncă!
– Pe la ce oră?
– Nu știu, deocamdată sunt în
șomaj.

Ceartă conjugală
– Să știi, boule, că gemenii nu
sunt ai tăi?
– Niciunul?

Cine bea, doarme.
Cine doarme, nu păcătuiește.
Cine nu păcătuiește e sfânt.
Deci cine bea e sfânt.

O blondă intră plângând într-un
bar.
Barmanul:
– Domnișoară, de ce plângi?
Blonda:
– Pentru că toate bancurile
tâmpite sunt cu blonde!
– Ei, lasă că nu-i așa, iar dacă
vrei îți demonstrez imediat, zice
barmanul și se adresează unei
brunete ce era prin preajmă.
– Du-te și vezi dacă ești acasă sau
nu…
Bruneta fuge repede din local.
Blonda, văzând ce se întâmplă,
începe să râdă:
– Vai de mine ce prostuță, a și
fugit să verifice, de parcă nu
putea să sune…

Bulă, într-un magazin de
cosmetice :
– Bună ziua!
Aș dori o cremă împotriva
mirosului de transpirație.
– Pentru ce zonă?
– Autogară.

Un soț nervos rupe, sparge,
înjură…
O soție nervoasă nu face nimic…
nici mic-dejun, nici prânz, nici
cină!

Mă plimbam cu nevasta prin
Amsterdam și am ajuns în
cartierul prostituatelor.
Ea o fi văzut cum îmi curgeau
balele după alea, așa că deodată
o văd că scoate din poșetă o sută
de euro și zice nervoasă:

– Hai… du-te și fă-te de râs!

◆ O întreb pe vânzătoare: – Da’ ce s-a scumpit mierea atât de mult? – Păi s-a scumpit benzina… – Aha… și miere de albine electrice nu aveți?

◆ – Iubito, ce vrei să primești de ziua ta? – Ah, iubitule, uite, îmi doresc ceva pentru degetele mele fine, ori ceva pentru urechiușele astea mici sau pentru gât. – Aaaa, e clar, vrei un săpun!

◆ – Te rog, urlă cât poți tu de tare!, îmi zise dentistul. – Dar de ce aș face asta?, îl întreb. – Sala de așteptare e plină, iar peste 10 minute începe meciul…

◆ Un tânăr merge la un înțelept. -Înțeleptule, am dorința de a trăi veșnic. Ce trebuie să fac? -Însoară-te. -Și apoi am să trăiesc veșnic? -Nu, dar o să-ți dispară dorința.

◆ O blondă supraviețuiește unui accident cumplit petrecut pe Autostrada Soarelui. Iese cu chiu cu vai (din fericire nevătămată) din grămada de fiare contorsionate și declară organului: -Mergeam liniștită când, deodată, în fața mea apare un brad. Cotesc stânga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce credeți?… încă un brad. Din cauza manevrelor bruște, m-am dat peste cap de vreo 15 ori. -Stimată doamnă, suntem pe autostradă și nu este niciun copac pe o distanță de zeci de kilometri. Ceea ce ați văzut dumneavoastră e odorizantul!

◆ Ardelenii – Salut loane ! Ce faci ? -No servus Vǎsilie….iaca plimb melcu! – Apăi mă loane…frumos melc ai! – Am avut altu mai frumos dar mi-a scăpat şi nu l-am mai putut prinde!

◆ Un cioban şi un profesor de matematică în tren, Ciobanul se uita pe geam și la un moment dat vede o turmă de oi. -68, mică turmă. Profesorul s-a nedumerit, cum a putut el din mers să numere oile. După ceva timp, altă turmă de oi… Ciobanul se uita pe geam și se întoarse la profesor… – No asta da turmă. 257 de oi! – Da cum reușești măi omule??? – Simplu. Numeri chicioarele, împarți la patru şi scazi câinii

◆ -Ce mi-ai băgat în buzunar? -50 de euro, părinte! -Apoi fiule, de ce crezi că la haina asta nu-i zice cinzeacă ci sutană?

◆ – Mărie, conduci așa de repede, că închid ochii la curbe. – Sinceră să fiu, și eu fac la fel!

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Nicolae Teclu

Chiar dacă a fost nevoit să-și desfășoare activitatea științifică printre străini, a rămas și a …

Provocări recente ale învățământului românesc

„Reţelele de socializare au oferit dreptul la opinie unor legiuni de imbecili care până acum …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: