ACASĂ / ARTICOLE / UMOR / SACUL CU GLUME… (XV)

SACUL CU GLUME… (XV)

SACUL CU GLUME… (XV)

 

– Vreau să brevetez un aparat de ras automat. Iată, o cutie neagră, o deschizătură ovală, îţi bagi faţa şi înăuntru un complex de lame te rade impecabil!
– Bine, dar… fiecare faţă are altă formă!
– Prima dată…

***

– O să-mi dai voie, vecine, să trec dimineaţa prin ograda ta, ca să scurtez drumul şi să prind personalul de opt şi cinci?
– Cu toată plăcerea! Şi te asigur că, datorită taurului meu, vei putea prinde chiar şi acceleratul de şapte şi treizeci.

***

La psihiatru venea un pacient care-i povestea îngrozit că-n fiecare seară iese de sub patul lui un crocodil care vrea să-l mănânce. Medicul i-a dat medicamente din ce în ce mai puternice, până când omul n-a mai apărut. Curios, i-a luat adresa din registru şi s-a dus să-l viziteze.
A sunat însă degeaba la uşă, până a ieşit un vecin.
– Ştiţi ceva despre Ionescu? a întrebat psihiatrul.
– O, da, o tragedie… L-a mâncat un crocodil!

***

– Nu ştiu dacă băutura singură poate ucide, dar combinată cu tutun şi femei o face cu siguranţă!
– De unde ştii?
– Îl ştii pe Vasile?
– Da, ce e cu el?
– Aseară, când stăteam cu el şi cu 2 fete într-un bar şi eram deja la a opta bere şi al treilea pachet de ţigări, a intrat nevastă-sa şi l-a împuşcat!

***

Fotografia soţiei din portofel îmi aminteşte de fiecare dată că în locul ei ar fi fost o grămadă de bani.

***

Î: Cum îi numesc canibalii pe alergători?
R: Fast-food.

***

UN OM FOARTE BOGAT ȘEDEA ÎNTR-O CAFENEA
La un moment dat, se apropie de el un evreu bătrân, care-i propune să-i vândă o brichetă de aur în schimbul averilor acumulate de bogătaş.
Acesta râde în hohote şi îi spune:
– Toată averea mea pentru această brichetă de aur?
– Asta nu-i o brichetă de aur obişnuită. Iată apăs pe un buton… şi imediat apare un duh din ea.
– Porunceşte stăpâne (spune duhul)! Ce-ţi doreşte inima?
Bătrânul îi spune:
– Adu-mi o ceaşcă de ceai!
Imediat a apărut pe masă o ceaşcă de ceai aburind.
Bogatul… rămâne paf, scoate imediat nişte documente, le semnează… şi îşi transferă toată averea pe numele bătrânului.
Fuge repede acasă, scoate bricheta şi apasă pe buton.
Imediat, apare duhul:
– Da, stăpâne, ce-ţi doreşte inima?
Fostul bogătaş îi spune:
– Vreau restituirea imediată a averii mele, vreau un Jet privat, un Yacht, un Lamborghini, un conac în Toscana şi o vilă în Elveţia!
– Îmi pare rău stăpâne, dar eu fac numai ceai sau cafea!

***

– D-le preşedinte, acum o oră a murit un ministru.
– Pentru treaba asta m-ai sunat la ora 3 noaptea?
– M-am gândit că poate mă puneţi în locul lui.
– Sigur că sunt de acord. Să se facă ziuă şi aranjez eu
cu groparii.
vvv
Doi lei bătrâni, în cuşcă, la grădina zoologică.
– Se zice că în tinereţe ai evadat…
– Da, am evadat şi am ajuns la primărie. Stăteam ascuns şi mâncam zilnic câte un funcţionar şi nimeni nu observa că cineva lipseşte…
– Şi atunci, cum te-au găsit?
– Într-o zi mi s-a facut poftă şi am mâncat-o pe femeia de serviciu. Toată lumea a observat lipsa ei şi aşa au dat de mine!

 

mai 2016_1
mai 2016_2

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

SACUL CU GLUME

Aplicația care îmi numără pașii m-a întrebat dacă am murit. Nu credeam în viața mea …

SACUL CU GLUME

  – Salut, Pizza Hut? – Nu, Google Pizza – Ahh, îmi pare rău… am …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: