ACASĂ / ARTICOLE / CĂLĂTORI PRIN UNIVERS / SF & PSIHOLOGIE – DECORPORALIZAREA

SF & PSIHOLOGIE – DECORPORALIZAREA

SF & PSIHOLOGIE
– DECORPORALIZAREA –

Pentru a înțelege misterul vieții și al morții, precum și al astralului sau a lumii viselor trebuie să vorbim despre o decorporalizare perfectă. Ori acest lucru nu se face ignorând pericolele unei decorporalizări voluntare. Din această cauză lăsați decorporalizarea în seama viselor de noapte, sau a celei involuntare sau naturale cauzate de oboseală. În astral putem face orice.
Am ascuns tehnica într-o povestire SF din „Cartea secretelor“. Dar ea e reală.

Mentații psi se aflau așezați în sala cea mare de practică pe niște paturi mici, îmbrăcați în niște combinezoane albe. Fiecare mentat psi stătea pe un pat moale, nu prea înalt. Deasupra se afla un perete alb. În dreptul fiecărui pat, pe tavan, se afla desenat un punct roșu.
Maestrul Krill urma să-i pregătească pentru o nouă experiență psi. Urma să execute o dedublare sau, mai precis, o decorporalizare. Ei se aflau întinși pe spate în aceste paturi. La mijloc se afla maestrul Krill. Acesta le spuse: „Azi vom învăța decorporalizarea. Un element cheie în pregătirea mentaților psi. Omul este alcătuit din trup și spirit. Voi veți învăța să ieșiți controlat din trup. Veți pătrunde în astral și veți descoperi puteri practic nelimitate.
Decorporalizarea involuntară se face în timpul somnului. Atunci sufletul iese din trup și pătrunde în astral.
În exercițiul de azi vom învăța să ieșiți din corp și să pătrundeți în astral. Nu abuzați de acest procedeu deoarece etajul conștient este foarte important. Pentru pregătirea voastră mentatică vom învăța o decorporalizare voluntară. Trebuie să adaug că spiritul vostru este legat de trup printr-un cordon eteric, flexibil, numit cordonul de argint. În exercițiul de azi vom învăța să ieșim din corp. Vom face acest lucru focalizându-ne pe un punct exterior. Mai precis pe concentrarea voluntară asupra unui punct.
Aveți desenat pe tavan, în dreptul capului dumneavoastră, un punct roșu. Trebuie să vă concentrați voluntar asupra lui. Veți simți cum ochii devin din ce în ce mai grei, cum capul dumneavoastră amețește, iar spiritul iese din trup ca o scurgere de fluide perceptibile. Sufletul, dacă iese corect din trup, va ieși prin creștetul capului și va explora camera în care ne aflăm, apoi va trece prin ea și va pătrunde în astral. Astralul este forma divină a sufletului, acolo unde cei vii se
întâlnesc de regulă în vis cu cei morți, acolo de unde veți dobândi informații de la spiritele evoluate, de la Marele Necunoscut sau de la cei decedați.
Este locul de întâlnire a lumii noastre reale cu cea a lumii de dincolo.
În exercițiul de azi ne vom concentra doar pe decorporalizare pe un punct fix. Tot ce trebuie să faceți este să stați relaxați, nemișcați și să priviți punctul roșu de pe tavan. Apoi procesul se va derula involuntar, de la sine. Am izolat fonic camera de zgomotele de afară și am creat o atmosferă de întuneric și semiîntuneric pentru a vă concentra. La semnalul meu puteți să începeți.
Nu vă abateți privirea de la punctul roșu. Începeți”.
O liniște siderală puse stăpânire pe mentații psi. Știau că este un test dificil, dar este util în pregătirea lor ulterioară. În rândurile de mai jos vom analiza experiența lui Kar’ell. Acesta se afla întins pe spate pe patul moale, cu privirea ațintită asupra punctului roșu desenat pe tavan. Era relaxat, respira relaxat. Pulsul era regulat spre slab. Încet, încet, simți cum ochii îi obosesc. Amețea. Vedea în jurul ochilor luminițe albe și galbene care străluceau. Continua să se uite asupra punctului roșu fix desenat pe tavan.
Era foarte relaxat. Își golise mintea de orice idee și se concentra asupra acelui punct roșu desenat pe tavan. Simți o apăsare în tot corpul, apoi mâinile și picioarele îi amorțiră. Avea încă controlul conștient. Se uită fix la perete.
Apoi simți o tensiune imperceptibilă ce curgea în interiorul lui de jos în sus.
O fluctuație a sufletului.
Pierdea controlul voluntar, conștient asupra corpului lui. Acesta era din ce în ce mai greu. Nu mai simțea mâinile și picioarele, iar el devenea din ce în ce mai ușor. Spiritul lui se focaliza în piept, apoi în cap și în creștetul capului. Percepu curgerea fină a acelui flux, iar apoi firul conștient se întrerupse. Pentru câteva fracțiuni de secundă, văzu negru, apoi se simți deasupra corpului. Văzu camera în care se afla și corpul său stând relaxat pe pat. Văzu chipurile celorlalți mentați psi și ai maestrului Krill. O văzu chiar și pe frumoasa Illiona stând relaxată în pat cu chipul ei angelic și blond.
Percepu greutatea sufletului său și execută mental câteva mișcări. Se deplasă în susul tavanului, apoi la fețele celorlalți mentați psi. Apoi, o strălucire de lumină îl avânta în sus. Intra în astralul profund.
Era peste tot. Crea imagini și vise. Visa. Se întâlni cu alți oameni, unii dintre ei decedați. Își crea propriile sale vise. Visa păduri tropicale, animale, ape, case, oameni, orice. Se deplasa cu viteza gândului în orice loc ar fi vrut. Visa chiar și planete necunoscute, sateliți sau alte corpuri cerești. Era ușor, foarte ușor. Nu avea ochi, dar vedea mental tot. Nu avea urechi, dar auzea tot. Nu avea gură, dar comunica cu alte spirite în astral, în vis. Primea mesaje de la ei. Putea lua mental orice formă voia. Putea zbura, trece prin foc, prin zid. Putea face orice. Totul. Avea puteri nelimitate.
Cunoașterea sa era totală. Știa lucruri adânc ascunse în inconștient, limbi noi, cunoștințe noi în orice domeniu. Se simțea bine. Apoi, brusc, sufletul său se retrezi în camera trupului lui. O durere bruscă și surdă în gât puse stăpânire pe el. Parcă primise un pumn în coșul pieptului.

După câteva secunde de culoare neagră se trezi în trupul său. Era acolo. În trupul lui. Gemu. Își mișcă trupul amorțit. Sângele se puse în mișcare, iar el deschise ochii. Se uită fascinat la punctul roșu. Pe acolo ieșise el. Spiritul său. Zâmbea. Reușise o decorporalizare perfectă. Pătrunsese în astral, comunicase cu ființele superioare (veghetorii) și cu cei morți. Avusese puteri nelimitate.
Și cunoștințe nelimitate. Maestrul Krill se afla acolo, în mijlocul camerei. Încet, încet se trezeau și ceilalți mentați psi. Illiona era acolo. Deschise ochii și zâmbea. Toți erau fascinați de experiența avută. Toți se decorporalizaseră voluntar și pătrunseră în astral. Experimentaseră decorporalizarea voluntară. Avuseseră puteri nelimitate. Creau imagini. Pluteau. Erau proprii lor demiurgi.
Asemenea Marelui Necunoscut.
Încet, încet se reobișnuiseră cu limitele corpului fizic. Gustase un colț de rai. Nemurirea. Puterea absolută. Condiția lor viitoare de ființe de lumină. Erau asemeni Marelui Necunoscut. O liniște puse stăpânire pe chipul lor. Se învățaseră mai bine. Exploraseră ființa lor. Divină și umană.
Nemuritoare și supusă putreziciunii.
Dincolo de tot și de toate erau ei acolo – mentați psi – cel mai înalt ordin de psihologi galactici. Erau fericiți. Dar pregătirea lor nu se sfârșea aici. Vor învăța să se cunoască mai bine. Vor învăța pericolele lumii de dincolo. Vor învăța totul despre spiritele malefice ghola ca și despre veghetori. Despre spiritele Marelui Necunoscut. Vor fi mentați psi. Fiii de lumină ai Marelui Necunoscut. Iar după Marea Trecere se vor transforma în Veghetori. Dar până atunci erau acolo – mentații psi – oameni în trupuri. Spirite înalte în corpuri frumoase. Mlădițe create de Marele Necunoscut.

RĂZVAN-GABRIEL GHEORGHE

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Omul și universul

Când a început totul? Pornim de la câteva din reflexiile după o călătorie în Asia …

Gustul dulce-amărui al libertății în era Inteligenței Artificiale

Motto: „Utilizarea Inteligenței Artificiale (I.A.) pune serioase probleme și reprezintă o adevărată miză pentru libertate …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: