ACASĂ / ARTICOLE / LUMEA NEVĂZUTĂ / VIZUALIZAREA AUREI

VIZUALIZAREA AUREI

VIZUALIZAREA AUREI

Kar’ell se afla pe malul Mării de Smarald împreună cu aleasa sa Illiona și cu ceilalți discipoli. Era seară, iar maestrul Krill le vorbea despre energiile subtile care învăluiau corpul omenesc. În seara aceasta vor învăța să-și vizualizeze aurele, adică energiile subtile care înfășurau sufletele omenești. Maestrul Krill începu: „Corpul omenesc este alcătuit în mod grosier din materie și spirit. În exercițiile anterioare ați fost martorii unei materializări subtile a mâinii mele pentru a demonstra că noi suntem spirite în materie sau suflete închise în trupuri firave.
În exercițiile de azi veți învăța să vă vizualizați aura, apoi să intrați în comuniune cu spiritul vostru.
Pentru acest lucru trebuie să lucrați în echipă, bărbat și femeie. Veți pătrunde mai adânc în ființa voastră.
În pregătirea voastră de mentați psi. Tot ce trebuie să faceți este să vă așezați în poziție de lotus, față în față, și să vă priviți fix în ochi partenera. Apoi vă veți concentra asupra frunții celuilalt până ce veți vedea în jurul acesteia o formă nedefinită eterică de diferite culori. Cele mai înalte spirite au forma violet, iar cele mai pure galben auriu. Trebuie să fiți conștienți că sufletul vostru este înconjurat de straturi și corpuri subtile care energizează spiritul și îl hrănesc. În minutele următoare veți vizualiza aurele corpurilor umane. Ați văzut cum să intrați în ka’taa și ce este ka’taa-ul. Ați comunicat psi la nivelul mentalului vostru. Acum veți vizualiza aura voastră. Începeți!”.
Doi câte doi, mentații psi stau pe pături de lână pe malul mării și se relaxează. Ei se așează în poziție de lotus și se uită fix în ochii celuilalt. Apoi, privirile lor se fixează pe centrul frunții. Vor vizualiza aura. Kar’ell se așeză comod pe pătura gri alături de Illiona. Ea era față în față cu el. Cei doi mentați psi zâmbeau, apoi începuseră să fie serioși. Se concentrau. Imediat Kar’ell se uită în ochii albaștri al Illionei. Acolo se oglindea marea și cerul albastru. Se liniști. Apoi
se concentră asupra frunții femeii. Illiona, la rândul ei, se concentră și se uită în ochii căprui ai lui Kar’ell.
Apoi se uită în jurul frunții acestuia.
O liniște plăcută însoțea seara de studiu a mentaților psi. Maestrul Krill spuse: „Uitați-vă în jurul frunții partenerilor voștrii. Oglindiți-vă privirea în jurul acelei frunți. Acolo se află puterea voastră eternă. Veți învăța să stăpâniți energia voastră psihică. Puteți să începeți”.
Kar’ell se concentră asupra chipului angelic al Illionei. Ochii albaștri, părul blond strâns într-o coadă și lăsat lung și pielea albă a feței îl relaxau. Privirea lui se concentră chiar pe mijlocul frunții femeii. Încet, încet percepu primele licăriri de lumină. Erau luminițe albe și galbene care dansau în fața ochilor lui. Se simția un pic amețit, dar el își continuă concentrarea. Se desfăcu în fața lui un evantai de culori și o linie subțire verde care înconjura capul și corpul femeii. Continuă să exploreze aceea linie verde și ea deveni verde electric.
Luminițele albe și verzi continuau să joace în fața ochilor lui. În acest timp, Illiona se concentra asupra frunții lui Kar’ell. Ea văzu sclipiri și steluțe de lumină albe care se condensau în jurul capului bărbatului. Apoi acele luminițe căpătau o culoare indigo care aveau o grosime și o lățime destul de mare. Culoarea indigo era electrică, vie și nu putea fi descrisă în cuvinte.
Era albicioasă și luminoasă. Steluțe indigo se observau în jurul frunții lui Kar’ell. În depărtare se auzeau valurile mării și țipătul păsărilor de noapte. Ei se concentrau unul asupra celuilalt. Maestrul Krill îi urmărea atent, plimbându-se pe lângă păturile pe nisip în care stăteau concentrați, față în față, câte un cuplu bărbat și femeie. Erau toți tineri, frumoși, îmbrăcați în combinezoane albe având la gât lănțișoare de aur cu cometa Krall, simbolul mentaților psi. Se aflau pe planeta Kritonias, la malul mării de Smarald.
După ce exercițiul se termină, maestrul Krill continuă să explice ceea ce au văzut: „Voi, mentații psi, trebuie să conștientizați lumea din care sunteți făcuți. Sunteți făcuți din materie și din spirit. Dar spiritul vostru este înveșmântat în alte corpuri de lumină eterice care energizează corpul și spiritul. Corpul mental conduce întreg sistem de corpuri eterice. Ceea ce voi ați observat în jurul frunții partenerilor voștri au fost culorile aurei. Cu cât omul este mai bun, cu atât culorile aurei sunt aplecate pe galben, verde, albastru sau indigo. Cu cât sufletul este preocupat de problemele trupului și este măcinat de afecte negative, cu atât aura capătă o culoare neagră sau maro. De asemenea, dacă trupul este bolnav, au loc intermitențe ale aurei. Un alt aspect pe care vreau să-l amintesc aici este posedarea omului de către spiritele ghola, care sunt paraziți ale creierului și care se închină forței întunecate a universului! Dacă omul este posedat de un spirit ghola, atunci aura capătă o culoare neagră, este întreruptă sau are o grosime mică. Pe alte planete există ordine inițiatice care se închină fără să vrea la spiritele ghola. Ele se numesc eufemistic ghizi astrali, dar au o influență negativă asupra celui care le invocă. Într-o religie veche de pe pământ spiritele ghola se numesc diavoli sau demoni, iar căpetenia lor era Satana sau Îngerul Întunericului. Vom învăța să ne protejăm de spiritele ghola și chiar să ne curățăm aurele noastre.
Deocamdată, azi, ați vizualizat aurele voastre sau corpurile energetice. În exercițiile viitoare veți învăța să vă focalizați pe un punct și chiar să vă dedublați și să vă decorporalizați, adică să ieșiți cu spiritul vostru din corp. Deocamdată ați văzut doar culorile aurei. Aura se vizualizează stând liniștit în poziție de lotus, doi câte doi (bărbat și femeie) și concentrându-vă în jurul frunții celuilalt. Acolo se află energia voastră vitală care coordonează întregul sistem. Aura este o linie eterică de culori diferite și lățime diferită, care înconjoară corpul fizic. Ea este pură, eternă și denotă sănătatea fizică, psihică și spirituală a omului. Poate fi atacată sau poate fi intersectată.
Dacă suntem dominați de afecte, ea este neagră, dacă suntem atacați de spirite ghola, ea este neagră sau întreruptă. Dacă avem un organ al corpului bolnav, ea este neagră pe segmentul pe care se află acel organ. Atenție la spiritele ghola care se închină întunericului. Ele distrug aura și îmbolnăvesc corpul uman.
Despre spiritele ghola vom învăța mai târziu. La sfârșit, purificați-vă corpul și energia psi făcând o baie în mare. Apa mării curăță trupul de impurități și energia psi de elemente grosiere stresante sau închise”.
Tinerii mentați psi au pornit să se arunce în mare. O nouă formă de joacă le stăpânea inimile. Învățau să se cunoască pe ei. Dar încă nu erau pregătiți pentru confruntarea lor cu spiritele ghola. Vor învăța totul cu calm.

RĂZVAN-GABRIEL GHEORGHE

Citarea se poate face în limita a 300 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral articolele purtătoare de Drepturi de Autor din cadrul IndependentaRomana.ro sau al revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ fără acordul Fundaţiei literar-istorice "Stoika". Pentru mai multe detalii, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Recomandări

Lux şi fast în Ţara Românească-Secolul al XIX-lea

Prima jumătate a veacului al XIX-lea a fost marcată de pătrunderea tot mai accelerată (în …

Lux şi fast în Ţara Românească-secolul al XVIII-lea sau epoca Fanariotă (II)

Principele fanariot Alexandru Ipsilanti (1774-1782) a hotărât să se zidească un nou palat domnesc lângă …Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Toate informaţiile şi articolele publicate pe acest site de către colaboratorii şi partenerii revistei INDEPENDENȚA ROMÂNĂ – INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ şi ai Fundaţiei literar-istorice "Stoika" sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui site sunt interzise. (vezi secţiunea TERMENI ȘI CONDIȚII). Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa info@independentaromana.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ATENȚIE! Postaţi pe propria raspundere! Vă rugăm să comentaţi la obiect, legat de conţinutul prezentat in material. Inainte de a posta, citiţi regulamentul. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile utilizatorilor care nu intrunesc regulile de conţinut prevăzute la capitolul TERMENI SI CONDIȚII. Site-ul IndependentaRomana.ro nu răspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Te-ar mai putea interesa şi articole din: